Chri Chri Mag & Chai latte

New in: Weekday & Only

5

Hi guys. Igår da jeg var på vej hjem, var jeg lige et smut inde omkring WEEKDAY, som er en butik jeg ret godt kan lide. Jeg er meget til enkelte items uden for meget på (gerne lige en enkelt fin detalje men heller ikke mere end det), i enkelte og jordnære farver som sort, hvid, grå, beige – den farve palette. Og der er WEEKDAY super gode og har en masse super fine ting.

Jeg købte ikke så meget, jeg var jo egentlig heller ikke på udkig efter noget, da jeg bare tilfældigt kiggede ind, fordi vi havde tidligere fri fra skole. Kloakerne på skolen skulle nemlig renses, så man måtte ikke bruge vand på skolen efter klokken 12, hvilket er lidt et problem for os, når vi bruger meget tid i mørkekammer, og der er nød til at skylle vores analog film og billeder!

Nu kom jeg ud på et side spor igen.. Typisk mig 🙂 …. Tilbage til Weekday. Dog købte jeg en super lækker helt enkel sort striktrøje. Dem kan man nemlig aldrig få for mange af vel? Og da jeg så kom ud fra Weekday, fik jeg en SMS om, at den jakke jeg havde bestilt var kommet og var klar til at blive hentent. Så det fik jeg også lige gjort på hjemvejen. Jeg havde bestilt den super fine læder jakke fra Only over ASOS. Jeg er helt vild med læderjakker og har også nogle stykker efterhånden. Men da den jeg har, som er mest jakke agtig (de andre er mere sommer tynde eller blazer-ish), er ved at være for slidt, syntes jeg det var på tide med en ny og syntes denne her fra Only var en perfekt blanding af at være biker men heller ikke alt for biker, if you know what I mean?

befunky-collage

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chri Chri Mag & Chai latte