At Moesgaard / MOMU

Yesterdays outfit/ Fur Coat

7

10

11

1

9 Hej søde læsere. Jeg håber alle har haft en dejlig weekend, og at i nyder jeres søndag. I får her lige nogle billeder af mit look i går, hvor jeg var en tur på Aros. Jeg var inde for at se den udstilling der hedder Konstruktivisme. En fin lille udstilling hvor der er eksperimenteret med grafiske former og linjer samt farver. Meget enkelt, meget fint.  Jeg havde taget min pels jakke på i går. Jeg syntes den er ret fin, kind of Cruella De Vil, men fin! Da jeg var lille kunne jeg ikke rigtig finde ud af hvad jeg syntes om Cruella. Jeg kunne ikke lide hende fordi hun stjal hunde hvalpene, men jeg kunne godt lidt hende fordi jeg syntes hendes stil var cool! Hvilket jeg stadig gør. Jeg mener den store meget oversized pels jakke, den klassiske stramme sorte kjole og det lange cigaret rør – Hvis der er én Disney figur der er fash så er det da Miss De Vil!

PicMonkey Collage

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At Moesgaard / MOMU