With good basics you'll have endless options.

At Bruuns / New in

11

1

PicMonkey Collage114

16

Jeg var ude og shoppe lidt den anden aften inden jeg skulle i biografen. En af de fede ting shopping centre som Bruuns Galleri, hvor jeg var og hvor de ovenstående billeder er taget, er at de lukker så sent! Hvor butikkerne ude på gågaderne lukker ved 17 tiden, lukker dem i Bruuns først kl 20! Det er timers ekstra shopping 😉

NEW IN

hat2

hat1Jeg købte denne her look a like ruskinds (let polyester) jakke i Message, som jeg syntes er virkelig fin. Jeg havde faktisk kigget på den før hvor jeg ikke købte den, men når man stadig tænker på et item man ikke har købt, efter man er kommet hjem, betyder det vel at det var en fejl og man skal gå tilbage og købe det, ikk? Det bilder jeg i hvertfald mig selv ind! – Og denne sorte turban hat, som jeg også syntes er virkelig flot.

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

With good basics you'll have endless options.