Todays inspiration

Lørdag d. 10 Oktober – 2015

2PicMonkey Collage24PicMonkey Collage111

Outfit // Jakke Asos (Lignene her) Sko Nike (Lignene her) 

Hej søde læsere. God, hvor er det blevet koldt udenfor nu, hva? Jeg har i hvertfald fundet mine vinter jakker frem nu, og selvom jeg elsker den som sagt før, er det nu også lidt trist. (Jeg lavede et indlæg om nogle fine vinter jakker for noget tid siden, du kan se her)De her billeder er fra igår. De lidt sjove blå farver, skyldes at billederne blev taget om aftenen (I think) hvor der ikke var meget sol tilbage. Jeg var lidt rundt i byen igår, lidt hyggeligt lørdags shopping.

New in. PicMonkey Collage4Jeg købte bare nogle småting. Nogle fine ringe fra HM. Jeg elsker at købe ringe i HM. De har rigtig mange fine pakker med forskellige fine blandinger af ringe. Så kan man købe et par pakker og så har man ringe til alle fingre. Og så er de fleste af dem virkelig fine. Og endnu et pluds – de koster kun sådan omtrent 50 kr. Jeg købte også det fineste telefon cover. Jeg er ellers normalt ikke til, at have cover på mine telefon. Når folk plejer at spørge mig hvorfor jeg ikke har cover min telefon, siger jeg altid at Appels design er så flot og rent at det er en skam at gemme det væk! Det mener jeg stadigvæk, men da jeg fandt det her cover hos DAY, blev jeg helt forelsket og var nød til at have det med hjem.

9Efter byturen, tog min mor og jeg op til Peter min onkel, hans kæreste Line. Og Finley og Marvin selvfølgelig. Det var super hyggeligt. Jeg kan godt lide det der med bare at tage forbi hinanden uden at der har været en aftale om det flere dage i forvejen. Det er så hyggeligt, stille og roligt. Håber i alle havde en god lørdag igår 🙂

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays inspiration