Sunny Orange

1B1B26

Outfit: Blazer Fancy Paris T-Shirt Balmain Paris Leggings Asos Støvler Just Fab Solbriller Chanel

Hej søde læsere.. Jeg ved at jeg har været lidt,okay meget, fraværende på bloggen her på det sidste, det er grundet noget sygdom og en indlæggelse, men jeg lover at det snart bliver bedre! Det er i hvertfald på ingen måde fordi jeg ikke gider denne her blog verden mere, det gør jeg! I den grad! Og jeg er virkelig glad for at se at mange af jer stadig tjekker bloggen ud selvom jeg har været sådan en bad blogger, så tak for det!

2 kommentarer

  • Jessie

    You always look so cool in your outfits!! I like your still very much!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebecca

    Rigtig flot outfit! Er især vild med T shirten og skoene!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detail inspiration #6