The knitted, open back, sweatshirt

Undersøgelser og flere undersøgelser // En lille update på mig

Jeg tænkte, det var tid til at give en lille update på mig – og min mave! Som jeg skrev sidst så har jeg på det sidste fået rigtigt ondt i maven igen og jeg er lige nu igennem en helt masse undersøgelser og skanninger for at finde ud af,hvad der er galt. Det er en rigtig træls og hård tid lige nu, og det er virkelig frustrerende at have ondt men ikke vide, hvor det kommer fra!
Jeg var til MR skanning for et par uger siden, den viste ikke noget! For en uge siden var jeg til en kikkert undersøgelse, den viste heller ikke noget! Jeg har fået taget en masse blodprøver og mine tal ser fine ud! Det virker simpelthen så mærkeligt, at alt ser fint ud, alt imens jeg kan ligge med stærke smerter!

IMG_7999

Lige nu hælder lægerne til, at jeg har noget der hedder funktionelle lidelser – altså falske smerter! Jeg må sige, at det virkelig kan være svært at forstå lægerne og deres læge sprog nogle gange. De fortæller en helt masse ting på en gang og det kan være meget svært at følge med! Derfor har jeg også næsten altid enten min mor eller mormor med til møder med lægerne, så der ligesom er flere øre til at lytte, da jeg også nemt står af, hvis jeg nu bliver ked af det! Anyway, hvis nu det er de her funktionelle lidelser/ falske smerter, så betyder det, at jeg kan mærke nogle smerter, som jeg har haft engang, men altså ikke har mere- så mærkeligt. Det er lidt ligesom når man høre om folk der har mistet en arm eller et ben, men stadig kan mærke den arm eller det ben klø! Så selvom jeg har fået fjernet den tarm, som gjorde ondt, så sender min krop stadig signaler til min hjerne om, at der er noget i min mave der gør ondt!
Det virker simpelthen så mærkeligt -også det, at det bare slår så hårdt ned lige pludseligt! Det må jo have været undervejs i flere år!!? Hvis nu det er det her jeg fejler, så er behandlingen noget med en blanding af smertestillende medicin og det at lære at håndtere smerterne! Før man kan komme igang med en sådan behandling skal det være helt kliret af og ALT skal være tjekket, så man er HELT sikker på, der ikke sidder noget betændelse og gemmer sig et sted.
Lige nu venter jeg på at komme til en ultralyds skanning, og jeg håber meget på at det bliver snart! Jeg skal også have svar på endnu en omgang blodprøver i morgen! Så please, kryds jeres fingre for mig og for at alt er godt….

6 kommentarer

 • Jette

  Krydser alt, hvad jeg kan <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hold ud! Du er sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jørgen

  Hej Emily
  Du kender mig ikke men jeg arbejder sammen med din mor, så jeg følger med på sidelinjen.
  Jeg krydser fingre og håber snart de finder ud af det, så du kan komme videre. Ønsker det bedste for dig !!!!
  Kh Jørgen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emily Eileen

   Hej Jørgen. Jeg har hørt om dig fra min mor (: Mange tak for den meget søde besked, det er jeg rigtig glad for!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The knitted, open back, sweatshirt